28-03-09

3E PLAATS: KARLOS CALLENS - ARDOOIE

karlos callensKarlos Callens, Vlaams Volksvertegenwoordiger, burgemeester van Ardooie-Koolskamp en bovenal volksvriend staat op de derde plaats. Karlos Callens, 61 jaar, geboren en getogen in Ardooie, gehuwd met Marie-Jeanne Eeckhout en vader van Pieter Callens.

Op zijn 35ste stapt hij in de politiek en gaat voor het eerst de confrontatie aan met de kiezer. Keer op keer met stijgend succes. In 1989 wordt Karlos burgemeester van Ardooie-Koolskamp, waar hij stilaan een onmisbare factor wordt. Vorig jaar werd hij terug beloond met de titel van burgemeester. Zijn belangrijkste betrachting als burgemeester is de gemeentelijke schuldenlast laag houden en streven naar een gezond financiëel beheer.

In 2000 wordt hij verkozen tot provincieraadslid, maar in 2002 komt hij binnen in het Vlaams Parlement. Wil men op het Vlaamse vlak iets bereiken, dan is er naast vooral veel inzet ook veel tijd nodig. Karlos had een goede bagage meegekregen vanuit de gemeentepolitiek en vanuit de provincie. In het Vlaams parlement zit Karlos als effectief lid in de commissie Onderwijs, in de commissie Leefmilieu en Ruimtelijke Ordening en in de subcommissie Landbouw. Deze items liggen hem zeer nauw aan het hart. Hij volgt ook diverse dossier uit de commissie Sport op.

Geboortedatum: 23-06-1947

Website: http://www.karloscallens.be

Haal meer uit Uw stem! U kunt op meerdere kandidaten stemmen op deze lijst!

18:08 Gepost door Team Emmily Talpe '10 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: karlos callens, ardooie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.