26-03-09

21E PLAATS: MARLEEN SCHILLEWAERT - VERCRUYCE - DE HAAN

Marleen_Schillewaert-Vercruyce2
Marleen Schillewaert – Vercruyce is voor het eerst kandidaat voor de Vlaamse verkiezingen. Bij de jongste verkiezingen voor het federale parlement haalde ze meer dan 7500 voorkeurstemmen. Zij staat op een bescheiden 21e plaats maar is vast van plan om er haar tanden in te zetten. Zij haalde bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen met 1663, het grootst aantal voorkeurstemmen in De Haan en is aan haar tweede legislatuur toe als schepen. Zij kwam in het nieuws door als allereerste politica haar GSM-nummer vrij te geven op grote borden langs de invalswegen van De Haan.

In eigen gemeente zet ze zich vooral in voor een sociaal beleid voor iedereen, jong en oud. Marleen is ook bestuurslid en drijvende kracht binnen Open Vld De Haan, één van de snelst groeiende afdelingen.

Geboortedatum: 8 september 1960

Adres: Uitkerkestraat 4, De Haan (Wenduine)

Haal meer uit Uw stem! U kunt op meerdere kandidaten stemmen op deze lijst!

14:41 Gepost door Team Emmily Talpe '10 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: marleen schillewaert vercruyce, de haan |  Facebook |

Commentaren

Open VLD Hoy Marleen, ik ben al vele jaren lid van (Open) VLD. Maar door te verhuisen naar Kerkstraat 76 Wenduine heb ik dit jaar nog geen partijkaart en ook nog geen bijdrage betaalt. Hoe kan ik dat oplossen en is er in De Haan een afdeling waar ik kan bij aansluiten ? Laat iets weten aub.

Gepost door: Lou Van Bijlen | 16-05-09

De commentaren zijn gesloten.